Λύσεις εκμάθησης του Arduino

Η Arduino διαθέτει διαθεματικό περιεχόμενο και προσέγγισή με ανοιχτό κώδικα που είναι απαραίτητα εργαλεία για τα μαθήματα STEAM
που ενδυναμώνουν και υποστηρίζουν τους μαθητές καθώς εξελίσσονται στο γυμνάσιο, το λύκειο και το πανεπιστήμιο.

Η εκπαιδευτική φόρμουλα της Arduino

Τα προϊόντα Arduino αποτελούνται από τέσσερα θεμελιώδη στοιχεία, τα οποία μαζί εγγυώνται μια ομαλή, συναφή και συναρπαστική μαθησιακή εμπειρία.

Υλικό & εξαρτήματα

Παρέχουμε όλο το απαραίτητο εξοπλισμό με κάθε πακέτο Arduino, ώστε οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές να μπορούν να επικεντρωθούν στις μαθησιακές εμπειρίες.

Περιεχόμενο διαδικτυακής μάθησης

Τα πακέτα Arduino περιλαμβάνουν διαδικτυακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ευθυγραμμισμένο με τις τελευταίες τάσεις του κλάδου και τα διεθνή πρότυπα προγραμμάτων σπουδών.

Εξειδικευμένη υποστήριξη

Η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξής της Arduino είναι έτοιμη να σε βοηθήσει με την εκπαίδευση και την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Κοινότητα

Γίνε μέλος εκατομμυρίων υπέροχων χρηστών της κοινότητας Arduino παγκοσμίως. Βρες έμπνευση για κατασκευές στο Project Hub ή συνδέσου με το Arduino Forum.

Συνέχισε να μαθαίνεις με το Arduino Education

Οι εκπαιδευτικές λύσεις Arduino βοηθούν τους μαθητές να προχωρήσουν μέσω του STEAM από το γυμνάσιο έως το πανεπιστήμιο, αυξάνοντας την πολυπλοκότητά, για να προκληθούν ακόμα περισσότερο καθώς αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους.