Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστροφές - Εγγυήσεις Προϊόντων

Η GRobotronics σέβεται και προστατεύει τον καταναλωτή απο τυχόν ελαττωματικά προϊόντα και απο αγορές στις οποίες δεν έμεινε ευχαριστημένος. Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας όσο καλύτερα και αναλυτικότερα γίνεται μέσω εικόνων και περιγραφών. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τηρούνται οι παρακάτω όροι και έπειτα απο συνεννόηση με την εταιρεία μας.

Οι παρακάτω όροι ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές αγορές (εξαιρούνται οι παραγγελίες που έχουν σαν τρόπο αποστολής την παραλαβή απο το κατάστημα) μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος βάση της Ευρωπαικής Οδηγίας 2011/83/ΕΕ. Για αγορές που πραγματοποιούνται απο το δίκτυο των καταστηματών μας ισχύουν οι όροι επιστροφών που θα βρείτε αναρτημένους στο κάθε κατάστημα ή στο παραστατικό πώλησης.

Όροι Επιστροφών 

 • Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία όπως ακριβώς τα παραλάβατε.
 • Η εξωτερική και εσωτερική συσκευασία τους να είναι άψογη.
 • Η ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων να μην έχει υπερβεί τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
 • Το προϊόν που θα επιστρέψετε να συνοδεύεται απο το ανάλογο παραστατικό και το παραστατικό αγοράς.
 • Σε όλες τις περιπτώσεις, που υπήρξε ελάττωμα στο προϊον ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα και δεν προβλέπεται διαφορετικά απο την εγγύση του κατασκευαστή.
 • Για οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας και να έχει σταλεί σε εμάς το απαραίτητο έγγραφο εντός 14 ημερολογιακών ημερών.
 • Σε περιπτώσεις όπου αναλαμβάνει η εταιρεία μας την χρέωση μεταφορικών για την επιστροφή προϊόντων, θα γίνονται δεκτές μόνο όταν αυτές στέλνονται με κούριερ ACS.

 

Εγγυήσεις Προϊόντων

Σε περίπτωση που σταματήσει να λειτουργεί το προϊόν που αγοράσατε απο την εταιρεία μας εντός της χρονικής περιόδου που ορίζει ο καταστευαστής ώς εγγύηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email ([email protected]) για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Η αποστολή του προϊόντος μπορεί να γίνει στην έδρα μας με έξοδα τα οποία χρεώνεται ο καταναλωτής ή να το παραδώσετε ο ίδιος στην έδρα μας, απαραίτητη προυπόθεση το προϊόν να συνοδεύεται απο αντίγραφο του παραστατικού αγοράς.

Παρακαλούμε δώστε ιδιαίτερη προσοχή πριν την αγορά του προϊοντος για το διάστημα της εγγύησης του λόγω ότι διαφέρουν απο κατασκευαστή σε κατασκευαστή αλλά και λόγω της φύσεως των προϊόντων όπου εμπορευόμαστε αν αυτά καλύπτονται απο εγγύηση, προϊοντα τα οποία πωλούνται απο την εταιρεία μας και χαρακτηρίζονται ώς εξαρτήματα και όχι έτοιμες συσκευές δεν καλύπτονται απο εγγύηση εκτός και αν ο κατασκευαστής ορίζει κάποιο χρονικό διάστημα ώς εγγύηση.

 

Κόστος Επιστροφών

Στις παρακάτω περιπτώσεις όπου αναφέρεται ότι το κόστος μεταφοράς χρεώνεται ο καταναλωτής, το κόστος αυτό καθορίζεται από τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της κούριερ. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το κόστος μέσα σπό την σελίδα της κούριερ, https://www.acscourier.net/el/pricelist1

Ενδεικτικά για την ACS το κόστος προς νομό Αττικής και για δέμα έως 2kg είναι 6,80€ / προς χερσαίους προορισμούς είναι 13,40€ και προς νησιωτικούς 13,90€. Τα τρία παραπάνω παραδείγματα γράφτηκαν τον μήνα Ιούνιο του 2019, ανατρέξτε στον εκάστοτε τιμοκατάλογο για να ενημερωθείτε για την ακριβή χρέωση των μεταφορικών.

 

 • Σε περιπτώσεις οπου παραλάβατε προϊόν ελαττωματικό:
(εντός 14 ημερών απο την ημερ/νία αγοράς):
 

Επιστρέφετε το προϊόν με έξοδα τα οποία αναλαμβάνει η εταιρείας μας. Το προϊόν ελέγχεται απο τον κατασκευαστή και πραγματοποιείται αντικατάσταση ή επισκευή. Το προϊόν στέλνεται πίσω με έξοδα τα οποία αναλαμβάνει εξίσου η εταιρεία μας (μόνο με κούριερ ACS).

 • Σε περιπτώσεις όπου το προϊόν που παραλάβατε σταμάτησε να λειτουργεί ενώ είναι στην εγγύηση:

Επιστρέφετε το προϊόν με έξοδα τα οποία χρεώνεστε εσείς (καταναλωτής). Το προϊόν ελέγχεται από τον κατασκευαστή. Έπειτα απο την επισκευή ή αντικατάσταση του στέλνεται πίσω σε εσάς με έξοδα τα οποία αναλαμβάνει η εταιρεία μας.

 • Σε περιπτώσεις όπου παραλάβατε προϊόν και επιθυμείτε την επιστροφή του και επιστροφή χρημάτων
(εντός 14 ημερών απο την ημερ/νία αγοράς):

Επιστρέφετε το προϊόν ακολουθώντας τους όρους επιστροφών και η χρέωση των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Επιστρέφεται όλη η αξία της παραγγελίας εκτός απο πρόσθετες αξίες όπου προέκυψαν έπειτα απο αίτημα του πελάτη. (π.χ. Επιπλέον χρεώσεις απο παραδόσης Σαββάτου)

 • Σε περιπτώσεις όπου παραλάβατε προϊόν και επιθυμείτε την επιστροφή του και αντικατάσταση απο κάποιου άλλου
(εντός 14 ημερών απο την ημερ/νία αγοράς):

Επιστρέφετε το προϊόν ακολουθώντας τους όρους επιστροφών και η χρέωση των μεταφορικών για την επιστροφή του και την αποστολή νέου επιβαρύνει τον πελάτη.