ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40.00 έως 2kg

Gravity HUSKYLENS - An Easy-to-use AI Machine Vision Sensor

Το HuskyLens είναι ένας εύχρηστος AI αισθητήρας μηχανικής όρασης. Είναι εξοπλισμένος με πολλαπλές λειτουργίες, όπως αναγνώριση προσώπου, παρακολούθηση αντικειμένων, αναγνώριση αντικειμένων, παρακολούθηση γραμμής, αναγνώριση χρώματος και αναγνώριση ετικέτας (QR code). Μέσω της θύρας UART/I2C, το HuskyLens μπορεί να συνδεθεί με μικροελεγκτές όπως το Arduino, το micro: bit, το Raspberry Pi και θα σας βοηθήσει να κάνετε πολύ δημιουργικά project χωρίς να ασχολείστε με πολύπλοκους αλγόριθμους.
25-00016123
Ογκομετρικό βάρος: 0.04kg
Κατασκευαστής: DFROBOT
Part Number: SEN0305
Χώρα Προέλευσης: Κίνα
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χαμηλό απόθεμα στο κατάστημα
69.90
Χωρίς ΦΠΑ 56.37
+

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΜΕ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το HuskyLens είναι ένας εύχρηστος AI αισθητήρας μηχανικής όρασης. Είναι εξοπλισμένος με πολλαπλές λειτουργίες, όπως αναγνώριση προσώπου, παρακολούθηση αντικειμένων, αναγνώριση αντικειμένων, παρακολούθηση γραμμής, αναγνώριση χρώματος και αναγνώριση ετικέτας (QR code). 

Μέσω της θύρας UART/I2C, το HuskyLens μπορεί να συνδεθεί με μικροελεγκτές όπως το Arduino, το micro:bit, το Raspberry Pi , το micro: bit, το Raspberry Pi και θα σας βοηθήσει να κάνετε πολύ δημιουργικά project χωρίς να ασχολείστε με πολύπλοκους αλγόριθμους.

Το HuskyLens είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των διαφόρων αλγορίθμων πατώντας το κουμπί function. Κάντε κλικ στο κουμπί εκμάθησης (learning), και το HuskyLens αρχίζει να μαθαίνει νέα αντικείμενα. Μετά από αυτό, το HuskyLens είναι σε θέση να τα αναγνωρίσει.

Επιπλέον, το HuskyLens διαθέτει οθόνη IPS 2,0 ιντσών. Έτσι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή για τη ρύθμιση των παραμέτρων. Απολαύστε την ευκολία που φέρνει, και ανακαλύψτε τον κόσμο του machine learning εύκολα και γρήγορα!

Το HuskyLens έχει σχεδιαστεί για να είναι έξυπνο. Διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία μηχανικής μάθησης (machine learning) που επιτρέπει στο HuskyLens να αναγνωρίζει πρόσωπα και αντικείμενα. Επιπλέον, πατώντας παρατεταμένα το κουμπί εκμάθησης, το HuskyLens μπορεί να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα ακόμη και από διαφορετικές γωνίες και σε διάφορες αποστάσεις. Όσο περισσότερο μαθαίνει, τόσο πιο ακριβές γίνεται.

Το HuskyLens υιοθετεί τη νέα γενιά του εξειδικευμένου τσιπ τεχνητής νοημοσύνης Kendryte K210. Η απόδοση αυτού του ειδικού τσιπ AI είναι 1.000 φορές ταχύτερη από εκείνη του STM32H743 κατά την εκτέλεση αλγορίθμου neural network. Με αυτές τις εξαιρετικές επιδόσεις, είναι σε θέση να καταγράφει ακόμη και γρήγορα κινούμενα αντικείμενα.

Με το HuskyLens, τα projects σας έχουν νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με εσάς ή το περιβάλλον, όπως η διάδραση με χειρονιμίες, τα αυτόνομα ρομπότ, ο έξυπνος έλεγχος πρόσβασης και το διαδραστικό παιχνίδι. Υπάρχουν τόσες πολλές νέες εφαρμογές που μπορείτε να εξερευνήσετε.

Οι ικανότητες εντοπισμού αντικειμένων του HuskyLens μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκμάθηση συγκεκριμένων χειρονομιών. Είναι σε θέση να αναγνωρίζει αυτά τα μοτίβα κίνησης των χεριών και να ταυτοποιήσει τις θέσεις τους. Με αυτά τα δεδομένα, η δημιουργία απίθανων διαδραστικών project δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.

Το HuskyLens μπορεί να αναγνωρίσει και να ακολουθήσει γραμμές. Το line following δεν είναι κάτι καινούργιο στον κόσμο της ρομποτικής, όμως τις περισσότερες φορές απαιτεί ρύθμιση των παραμέτρων του εκάστοτε ρομπότ, πράγμα που μπορεί να πάρει χρόνο ή να μην δουλέψει πολύ καλά. Η έξυπνη AI κάμερα του HuskyLens παρέχει έναν νέο τρόπο για την παρακολούθηση γραμμής: απλά κάντε κλικ στο κουμπί εκμάθησης, και το HuskyLens θα ξεκινήσει να μαθαίνει και να παρακολουθεί νέες γραμμές. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε δικές σας πίστες με αυτοσχέδιες γραμμές για να το τεστάρετε!

Η ίδια τεχνολογία επιτρέπει στο HuskyLens να αναγνωρίσει πρόσωπα και να εκπαιδευτεί ώστε να μπορεί για παράδειγμα να επιτρέψει στο ρομπότ σας να σας αναγνωρίζει, να καταλαβαίνει τις χειρονομίες και τις εντολές σας ή να σας βοηθήσει να ταξινομήσετε αντικείμενα!

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

 • 1x HuskyLens Mainboard
 • 6x M3 Screws
 • 6x M3 Nuts
 • 1x Small Mounting Bracket
 • 1x Heightening Bracket
 • 1x Gravity 4-Pin Sensor Cable

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατασκευαστής
:
DFROBOT
Part Number:
SEN0305
Χώρα Προέλευσης:
Κίνα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Processor: Kendryte K210
 • Image Sensor: OV2640 (2.0Megapixel Camera)
 • Supply Voltage: 3.3-5.0V
 • Current Consumption (TYP): [email protected], [email protected] (face recognition mode, 80% backlight brightness, fill light off)
 • Connection Interface:
  • UART
  • I2C
 • Display: 2.0-inch IPS screen with 320x240 resolution
 • Built-in Algorithms: Face Recognition, Object Tracking, Object Recognition, Line Tracking, Color Recognition, Tag Recognition
 • Dimension: 52x44.5mm

ΒΙΝΤΕΟ

HUSKYLENS – An AI Camera: Click, Learn, and Play!

HUSKYLENS is an easy-to-use AI vision sensor which can learn a new object, face, and color just by clicking.