ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40.00 έως 2kg

Makey Makey Classic by JoyLabz

Μπορεί να είστε ο μεγαλύτερος πιανίστας μπανάνας, αλλά πώς θα το μάθετε αν δεν φτιάξετε μόνοι σας ένα πιάνο μπανάνας; Αυτό το πρότζεκτ και αμέτρητα άλλα...
03-00014478
Ογκομετρικό βάρος: 0.19kg
Κατασκευαστής: MAKEY MAKEY
Part Number: MMCE
Χώρα Προέλευσης: ΗΠΑ
Κατόπιν Παραγγελίας
Επικοινώνησε μαζί μας
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
69.90
Χωρίς ΦΠΑ 56.37

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπορεί να είστε ο μεγαλύτερος πιανίστας μπανάνας, αλλά πώς θα το μάθετε αν δεν φτιάξετε μόνοι σας ένα πιάνο μπανάνας; Αυτό το πρότζεκτ και αμέτρητα άλλα είναι ευκολότερα από ό, τι νομίζετε με τη Makey Makey. 

Χρησιμοποιώντας το Makey Makey μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε ένα κλειδί απλά συνδέοντας μερικά κροκοδειλάκια. Το Makey Makey Classic από JoyLabz είναι ένα κιτ εφεύρεσης που κάνει τον υπολογιστή σας να δουλεύει με οτιδήποτε είναι σαν ένα πληκτρολόγιο. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε διάφορα είδη διασκεδαστικών πραγμάτων ως είσοδο. Για παράδειγμα, παίζουμε Mario με πληκτρολόγιο από πλαστελίνες ή φτιάχνουμε ένα πιάνο με φρούτα! 

Η Makey Makey Classic χρησιμοποιεί την ενεργοποίηση για την ανίχνευση, όταν έχετε κάνει μια σύνδεση υψηλής αντοχής ακόμα και μέσα από τα υλικά που δεν είναι πολύ αγώγιμα (όπως τα φύλλα, τα ζυμαρικά ή φρούτα). Αυτή η τεχνική προσελκύει θόρυβο στην είσοδο, οπότε χρησιμοποιείται ένας μέσος όρος μεταβαλλόμενου παραθύρου για να χαμηλώνει ο θόρυβος. Το Makey Makey μπορεί επίσης να δράσει σαν πληκτρολόγιο ή ποντίκι. Υπάρχουν έξι είσοδοι στο μπροστινό μέρος της πλακέτας, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με κροκοδειλάκια, να κολλήσετε τις επαφές ή με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο που μπορείτε να σκεφτείτε. Υπάρχουν άλλες 12 εισόδους στο πίσω μέρος, έξι για πλήκτρα πληκτρολογίου και έξι για κίνηση του ποντικιού, τα οποία μπορείτε να τα συνδέσετε με jumper wire μέσω των θηλυκών Pin Header.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ηλικία:
8+
Κατασκευαστής
:
MAKEY MAKEY
Part Number:
MMCE
Χώρα Προέλευσης:
ΗΠΑ